BimoStall_logo

SOPMaskiner till stall

Vi erbjuder helt dammfria sopmaskiner för att rengöra ditt stall, oavsett det är ett större stall med flera byggnader eller om det är ett mindre stall med bara några få boxar. Våra mindre sopmaskiner är lätta att använda och att tömma och de har till och med egen drivning, enklare kan det inte bli! Våra större sopmaskiner är så smidiga att de vänder runt sin egen axel och de sopar så snabbt att man blir förvånad. Flera av våra kunder tävlar om vem som får använda sopmaskinen!

Sopmaskin CS50

Pris:
34 900 kr
Art.nr:
P1667080
Antal:
Tillverkaren Comac är känd för sin höga kvalitét och sina tåliga maskiner. CS50 har funnits i många år nu och gjort en mängd kunder nöjda.

CS50 har en centrumborste med släpgummi runtom, så att sugfunktionen med full effekt kan ta upp även det finaste, minsta dammet.

Längst fram på CS50 så finns det en sidoborste, som man använder när man kör nära väggar och in i hörn, så att man får bort dammet från hela golvet.

CS50 slukar inte bara det fina dammet, hö, strö, och halm sopas och sugs effektivt in i maskinen och det försvinner oftast på bara en enda överfart.

CS50 är lämplig för det mindre stallet, vi brukar säga från fem boxar och uppåt.

Bimo Total för 1200kr/mån
Välj Bimo Total för att få en enkel funktion där maskin, service, reservdelar och slitagedelar ingår. Garanti gäller under hela hyresperioden. Välj Bimo Total som betalningsalternativ i kassan så skickar vi ut ett avtal till din e-post.

Till kassan

COMAC CS50 är en favorit

Sopmaskin CS700

Pris:
129 000 kr
Art.nr:
P1667085
Antal:
Ny innovation från Comac visar sig inte bara i vad produkten gör utan också i vad den kostar. CS700 är producerad med din ekonomi i fokus, utan att pruta på kvalitén.

CS700 har en centrumborste med släpgummi runtom, så att sugfunktionen med full effekt kan ta upp även det finaste, minsta dammet.

Längst fram på CS700 så finns det en sidoborste, som man använder när man kör nära väggar och in i hörn, så att man får bort dammet från hela golvet. Vi erbjuder även maskinen med dubbla sidoborstar!

CS700 tar i en enda överfart upp alla typer av damm och annat skräp som finns på ditt stallgolv, allt hamnar i den bakre behållaren som du enkelt tömmer efter att du sopat klart.

CS700 är lämplig för det större stallet, vi brukar säga från tio boxar och uppåt. Den gör ett bra jobb både inne och ute, men tänk på att inte köra den i regn eller i blöta områden eftersom det stora filtret kladdar igen då.

Bimo Total för 3580kr/mån
Välj Bimo Total för att få en enkel funktion där maskin, service, reservdelar och slitagedelar ingår. Garanti gäller under hela hyresperioden. Välj Bimo Total som betalningsalternativ i kassan så skickar vi ut ett avtal till din e-post.

Till kassan

COMAC CS700 är supereffektiv