BimoStall_logo

Certifierad för Stalltvätt

Det finns en del viktiga saker att tänka på när man tvättar i stall, speciellt hur utrustning rengörs och hur man säkerställer att smitta inte sprids mellan gårdar. Om det gäller sanering vid kvarka, ringorm eller annan smitta så behöver man säkerställa att rätt typ av skyddsutrustning används. Vi har därför tagit fram en certifieringsutbildning som uppdateras årsvis och enbart certifierade personer kommer att bli rekommenderade via den här sidan.

Årsvis uppdatering

Vi hjälper till att samla information angående stalltvätt och vilka lagar som inbegrips, all sådan info finns med i utbildningarna och enklare förklaringar på hur det påverkar just er verksamhet.

För dig som certifierar dig så finns det flera tillfällen under året som erbjuds för utbildningen och ditt cerifikat gäller årsvis. Utbildningen uppdateras varje år för att säkerställa att korrekt information ges och att gällande lagstiftning efterföljs. Du får ett certifikat som du kan använda i din markandsföring.

Även för stallägare

Certifieringen erbjuds inte bara till de som utför stallrengöringen åt andra utan även för dig som stallägare och för ridskolor. Du kan certifiera dig själv eller andra som ska utföra stalltvätten och kan då säkerställa att tvätten blir korrekt utförd men också att den kan göras så snabbt som möjligt för att minska kostnaden.

Onlinekurs

Vill du gå en kurs online för att bli proffs på ångtvätt i stall?
Den här kursen kommer att hjälpa dig att förändra ditt sätt att rengöra i stall och ger dig teoretisk och praktisk kunskap som du kan använda för att snabbare och bättre än någonsin tvättar och desinficerar ditt stall!

Anmäl dig nu och du har en hel månad på dig att slutföra kursen!

Läs mer här

VILL DU BLI CERTIFIERAD?

Du kanske redan idag jobbar med stalltvätt och vill certifiera dig och kanske titta på nya metoder för snabbare och mer miljövänlig stalltvätt? Välkommen att anmäla ditt intresse nedan!

Vill du börja jobba med stalltvätt och saknar erfarenhet? Anmäl intresse nedan, vi hjälper dig att komma igång med certifiering och exponering på den här sidan, så att du kan börja få kunder direkt. Vi hjälper öven till med marknadsmaterial så att du kan fokusera på att göra stalltvätten!

 

Superenkelt

När du bokar in certifiering så kommer du efter genomförd kurs få chansen att exponeras här på sidan med info om ditt företag och bevis på att du är certifierad för stalltvätt.

Kom igång nu direkt, det är superenkelt!

Kommande utbildningstillfällen:

Tisdagen den 5 December 2017 i Stockholmsområdet.
Näs Gård, lite söder om Rimbo
Näs Gård 1, 762 93 RÖ
E18 till trafikplats Söderhall, därefter Gamla Norrtäljevägen (280). Sväng av vid Västra Stockholmsvägen, därefter till vägen Näs.


Tisdag den 23 januari i Göteborg
Plats kommer snart

27 Februari Skåne
Bollerups Lantbruksinstitut och Naturbruksgymnasium
273 94 Tomelilla

Tisdag den 13 februari Mälardalen
Ridskolan Strömsholm
Stallbacken 6, 734 94 Strömsholm

Tider för samtliga platser är 8.30 - 15.30
Vi bjuder på frukost med kaffe från 8.30
Lunch och eftermiddagsfika ingår också.

Pris 2900kr med möjlighet till 500kr rabatt om du bjuder med någon fler.

Välkommen!

Anmäl dig för certifiering

Redan Certifierade 2017

Amanda Nordström
Mats Karlsson
Eva Börjesson
Tomas Jalonen
Klas Söderström
Oskar Daun
Stefan Jonsson
Anna Tollin
Andreas Jonsson
Anna Nyman
Lars Wennerström
Morgan Olsson
Ewa Olsson
Malin Hedman
Maja Lehtonen
Carina Mohlin
Saskia Brock