BimoStall_logo

Bimo Ångtvätt ST4000

Pris:
1 690 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P1667310
Antal:
Den mest effektiva ångtvätten på marknaden. Vår nya professionella modell kan användas i kombination med två lansar och 7 meter slang så du kan arbeta på två håll och med torrånga eller vanlig ånga. Fördelen med ånga är att du kan rengöra och desinficera alla ytor med minimalt användande av vatten.

Nu kan du alltså tvätta boxarna utan att ta ut ströbädden!

Du kan alltså rengöra helt utan kemikalier. Eftersom vattenmängden är minimal så minskar fukthalten i luften efter att man tvättat en stallbyggnad, ridhussarg, gemensamma utrymmen eller tävlingsboxar.

Vattenmängden är bara 4% av vad en vanlig högtryckstvätt använder!

Service
Om du väljer produkt med service så ingår en service per år där vi går igenom maskinen ordentligt och byter ut det som eventuellt slitits under året. Välj Bimo Total som betalalternativ i kassan så skickar vi ut avtal direkt till dig efter genomförd order.

Forskningsstöd
Vi ger möjlighet till ett forskningsstöd om du vill vara med som referens och samarbetspartner och kan ge konstruktiv kritik och dela med dig av dina erfarenheter utav användningen. Du kommer då att bli kontaktad för att fylla i en del formulär och kan få besök eller smatal med intervjuer. Välj Bimo Total som betalalternativ i kassan så skickar vi ut avtal direkt till dig efter genomförd order.

Till kassan