BimoStall_logo

Sopmaskin CS700

Pris:
129 000 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P1667085
Antal:
Ny innovation från Comac visar sig inte bara i vad produkten gör utan också i vad den kostar. CS700 är producerad med din ekonomi i fokus, utan att pruta på kvalitén.

CS700 har en centrumborste med släpgummi runtom, så att sugfunktionen med full effekt kan ta upp även det finaste, minsta dammet.

Längst fram på CS700 så finns det en sidoborste, som man använder när man kör nära väggar och in i hörn, så att man får bort dammet från hela golvet. Vi erbjuder även maskinen med dubbla sidoborstar!

CS700 tar i en enda överfart upp alla typer av damm och annat skräp som finns på ditt stallgolv, allt hamnar i den bakre behållaren som du enkelt tömmer efter att du sopat klart.

CS700 är lämplig för det större stallet, vi brukar säga från tio boxar och uppåt. Den gör ett bra jobb både inne och ute, men tänk på att inte köra den i regn eller i blöta områden eftersom det stora filtret kladdar igen då.

Bimo Total för 3580kr/mån
Välj Bimo Total för att få en enkel funktion där maskin, service, reservdelar och slitagedelar ingår. Garanti gäller under hela hyresperioden. Välj Bimo Total som betalningsalternativ i kassan så skickar vi ut ett avtal till din e-post.

Till kassan