BimoStall_logo

Fast anslutning vattenrening

Pris:
500 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P1667295
Typ:
Fast installation månadskostnad
Antal:
Testa ditt vatten
Vi börjar med att testa ditt vatten för att se hur det mår. Vi skickar in ett prov till Eurofins labb och anpassar vattenreningen efter ditt behov. Det kan vara höga värden av järn eller mangan, mycket organiskt material och bakterier. Ibland behöver extra filter monteras.

Hur fungerar det?
Vi monterar en fast installation till stallet med hjälp av pumpteknik till inkommande vattenledning. Du byter bara 20L dunk när det är dags, i övrigt sköter systemet sig själv.

Riktigt rena rör
Vid en fast installation rengör vi också vid behov befintliga vattenledningar från den biofilm som bildats. I äldre rör är vattnet som kommer ur rören under rengöringsprocessen helt svart.

Pris
500kr/mån för test av vattnet, installation av teknikpaketet och rengöring av systemet. Ingen investering krävs, allt ingår i månadskostnaden. Återkommande vattenprover ingår varje år för att säkerställa att vattenkvalitén är konstant hög. Välj Bimo Total som betalalternativ i kassan så skickar vi ut ett avtal efter genomförd order och bokar in test och installation.

Rörlig kostnad 
Den rörliga kostnaden beror på mängden vatten du använder. Kostnaden är mindre än 2 öre per liter.

Vid en snittmängd på 50L/häst/dag så kan du använda dig av den här räknemodellen:
Antal hästarPris/mån förbrukning
5145kr
10290kr
15435kr
20580kr
30870kr
501450kr
1002900kr

Till kassan