BimoStall_logo

Uthyrning för rengöring av stall och hagar

Vi hyr ut alla typer av maskiner som rengör i ett stall. De maskiner som är vanligast för uthyrning är vår ångtvätt/desinfektion och vår skitmaskin! Vårt mål är att så många som möjligt ska få tillgång till maskiner för den tunga stallrengöringen och därför blir hyra ett smart alternativ! Du kan hyra per dag/helg/vecka eller långtidshyra om du har regelbundet behov.

Hyrespris

Vår hyra inkluderar försäkring och du behöver inte betala för att borstar eller verktyg slits. Allt är inkluderat!

Dag = 1000kr

Helg = 1400kr

Vecka = 1900kr


Hyrespriserna gäller för:

Frakt

Vi kan självklart frakta maskinen till dig och hämta den! Om du vill hämta och lämna den själv så tillkommer ingen fraktkostnad.

Inom Sverige = 2000kr Tur & retur

Inom 5 mil från uthyrningsställe = 1000kr Tur & retur


Närmaste uthyrningsställe?
På vår karta hittar du närmaste uthyrningsställe. Till kartan

Billigare frakt?
Om du bokar in en demodag hos dig vid hämtning eller lämning så erbjuder vi halva fraktkostnaden!

Hur går en demodag till?
Vi kommer ut och visar de olika maskinerna för stallrengöring och du bjuder in grannar och bekanta med hästgård så visar vi för er allihop. Det tar ca 1,5-2h som mest och kostar inget för någon av er!

REngöring

För att inte sprida smittor mellan gårdar när man hyr maskiner så är det viktigt med rengöring av maskinerna. Vi tar ut en kostnad för rengöring och desinfektion.

Rengöring 500kr

Rengöra själv?
Du får självklart rengöra och desinficera själv om du vill, rengöringen ska då godkännas av uthyraren innan den kan avräknas.

Kvarka eller annan smitta?
Om stallet är utsatt för smitta så debiteras dubbla rengöringskostnaden, för att täcka rengöring och desinfektion och säkerställa att inga smittor sprids.
I dessa fall ska maskinerna tvättas och decinficeras även hos den som hyr maskinen, innan maskinen hämtas/lämnas tillbaka.
 

Hyr nära dig!

Vi vill självklart inte att hyreskostnaderna ska bli för höga och erbjuder därför uthyrning från ett flertal ställen i Sverige, och vi får hela tiden fler kunder som själva vill hyra ut. Vi har dessutom förhandlat fram bra fraktpriser så att vi kan skicka till bra priser inom Sverige. Om det inte finns någon uthyrning på din ort än så kanske du ska börja hyra ut själv? Det är superenkelt och vi hjälper dig med alla underlag för uthyrning! Läs mer om att hyra ut själv.

För att sortera på vilka uthyrare som hyr ut ånga eller skitmaskin så kan du klicka på symbolen i övre vänstra hörnet på kartan här nedanför.

Samma priser

De samarbetspartner som vi har på kartan garanterar samma priser som du ser här hemsidan och de villkor som vi skriver om här gäller vart du än hyr.

Tydliga avtal

För att det inte ska bli några tveksamheter för vad som ingår så har vi tydliga och enkla avtal som reglerar uthyrningen och betalning.

Bra grannar

Tvätt av maskiner är riktigt viktigt och vi vill verkligen inte höra talas om att det inte fungerat vid någon uthyrning! Du lämnar alltid maskinen tömd och avtvättad, men för att slippa rengöringskostnad så måste du vara riktigt noggrann och även desinficera maskinen, rengöringen godkänns sedan av uthyraren innan maskinen hämtas/lämnas tillbaka.

HYR UT SJÄLV!

Vi vill gärna hjälpa dig att själv hyra ut din skitmaskin eller ångtvätt till gårdar i närheten av dig! Det enda du behöver är en eller flera maskiner ifrån oss och lite ambition! Alla tips från vår hemsida som är i närheten ger vi bort till dig och du fakturerar själv från ditt företag! Du använder de priser som vi har på hemsidan och är noga med att sköta rengöringen av maskinerna mellan hyror. Tipsa sen grannar och bekanta om att du hyr ut! Om någon av de som du hyrt ut till är sugen på att skaffa en egen maskin så hör du bara av dig till oss så hjälper vi till! Då kan du dessutom få en provision på försäljningen om det blir affär! Kul va?

Superenkelt

Du lovar inget för att du anmäler ditt intresse, vi kontaktar dig och svarar på de frågor du kan ha. Du måste inte hyra ut ett visst antal gånger och vi tar inget betalt för att vi hjälper dig att hyra ut. Du fakturerar alla pengar för uthyrningen direkt till ditt eget företag.

Du behöver bara hyra ut två helger per månad under halva året (säsong för rengöringen) för att du ska börja tjäna pengar på din uthyrning.

Låter det för bra? Undrar du vad vi tjänar på det? Jo, om nån av de som du hyr ut till vill ha en egen maskin, då tjänar vi på att sälja den.

Kom igång nu direkt, det är superenkelt!

Anmäl intresse att bli uthyrare